Varaosat ja tarvikeosat Alfa Romeo, Fiat, Kia & Hyundai

Meiltä saat alkuperäiset varaosat sekä laadukkaat tarvikeosat Alfa-Romeo, Fiat, Kia ja Hyundai autoihin nopeasti ja varmasti! Mm. Clean-suodattimet ja Selenia-öljyt.

Clean-suodattimet

Clean toimittaa pääsääntöisesti Fiatin ja Alfa Romeon alkuperäissuodattimet. Joten yhteensopivuus on taattua ja laatu testattua.

Hyundai Mobis

Autofilarosta Mobisin alkuperäissuodattimet Hyundai ja Kia-autoihin.

Tutela-öljyt

Tutela toimittaa vaihteisto-, ohjaustehostin-, ym. öljyt, voiteluaineet ja nesteet. Fiatin ja Alfa Romeon autojen laatikoissa ja tehostimissa Tutelan tuotteilla on paras toimivuus.

Selenia-moottoriöljyt

Fiat ja Alfa Romeo suosittelevat Selenia-moottoriöljyjä. Selenia-moottoriöljyt on aina lajiteltu erikseen poltto-/dieselkäytössä.

Selenian tuotevalikoima on kehitetty läheisessä yhteistyössä autoteollisuuden ja raskaan teollisuuden kanssa voiteluöljymarkkinoiden tulevaisuuden kehityksen ennakoimiseksi ja siihen vastaamiseksi. Tuloksena on tuotteita, jotka takaavat poikkeuksellisen ja luotettavan suorituskyvyn ympäristöystävällisyyttä unohtamatta.

Forté

Asianmukainen huolto ratkaisee, kun ajoneuvo on pidettävä huippukunnossa. Tällöin tärkeintä on polttonestejärjestelmän ja moottorin sisäpuolen puhtaanapito. Ajoneuvon käytön aikana kertyneet epäpuhtaudet poistetaan puhdistuksen yhteydessä. Näin varmistetaan, että ajoneuvo toimii aina parhaalla mahdollisella teholla. Me käytämme puhdistukseen ainoastaan Fortén tuotteita.

Fortén edut:

• Optimoi moottoritehon
• Tasoittaa ajoa
• Optimoi polttonesteenkulutuksen
• Maksimoi käyttövarmuuden
• Puhdistaa pakokaasuja

Mopar varaosat

Mopar varaosissa yhdistyvät loistava suorituskyky, ylivertainen teho ja pitkä kestävyys. Ne on suunniteltu varta vasten mm. FIAT-autoihin. AutoFilarosta tyyliä, varmuutta ja persoonallista ilmettä Mopar varaosilla.